Kort og godt om seksuel chikane og Metoo

NYHED primo 2021.

Forudbestil allerede nu på www.dpf.dk 

Kort og godt om seksuel chikane og metoo, chikane, seksuel chikane, dittedarko

Kort & godt om seksuel chikane og Metoo


af Ditte Darko 

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen? Og hvordan håndterer og forebygger arbejdsgivere seksuel chikane blandt deres medarbejdere og ledere? 


Formålet med denne bog er at give læseren viden om og værktøjer til at håndtere og forebygge seksuel chikane og krænkelser i arbejdslivet. Den giver indblik i de psykologiske mekanismer, der ligger bag krænkelser og chikane – både offline og online – og forklarer, hvorfor de opstår og nogle gange bliver en del af arbejdskulturen.


Mange ledere og organisationer er ikke klar over, hvor langt deres ansvar rent faktisk går. Bogen behandler derfor også de arbejdsmiljømæssige og juridiske aspekter og konsekvenser af seksuel chikane og krænkelser og beskriver lovgivningen på området. 


Kort & godt om SEKSUEL CHIKANE & METOO udkommer på Dansk Psykologisk Forlag primo 2021 og kan læses af både fagfolk og personer, der har haft seksuel chikane og krænkelser tæt inde på livet.


Den er særlig anvendelig for ledere, undervisere, HR-afdelinger, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og andre, der har brug for at kunne håndtere og forebygge sager om seksuel chikane og krænkelser.